Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

in ,

Haus M, Crailsheim by schleicher.ragaller – freie architekten bda

haus-m,-crailsheim-by-schleicher.ragaller-–-freie-architekten-bda

Architect: schleicher.ragaller – freie architekten bda

The single-family home in Crailsheim, Baden-Württemberg, converted in 2003 was Michael Ragaller’s first realized project. In order to accommodate the desired spatial program, the cross-section of the private residence was cleverly pushed outwards as an extension of the existing building.

In this way, a bright living area with a generous atrium was created in the new extension. In addition, two children’s rooms on the upper floor were illuminated through new dormer openings. From the workplaces situated there, one has a beautiful view of the garden.

What do you think?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
12-004-residence-g+c-by-desk-architectes

12-004_Residence G+C by DESK architectes

salt-&-sugar-curing-food-preservation

Salt & Sugar Curing Food Preservation

Back to Top
close

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Close